Cupbio

Kahvi kuumana, planeetta ei

Loviisassa Strömforsin ruukissa toimiva Cupbio Oy ohjaa ihmiset pienin askelin kohti muovitonta maailmaa. Cupbio valmistaa suomalaisia biohajoavia ja kierrätettäviä kertakäyttökupeja, joilla riittää kysyntää ympäri Eurooppaa. Kuppien valmistus aloitettiin 2022, joten aika uudesta innovaatiosta kyse. 

KUPILLINEN VASTUULLISTA PAHVIA 
Perinteisesti kertakäyttökuppi täytyy pinnoittaa PE tai PLA-muovilla (muovityyppejä), jotta kartonki kestäisi kuumia nesteitä vuotamatta. Cupbion kupit ovat vesidispersiopäällystettyjä, mikä tarkoittaa, ettei niissä ole perinteistä muovipinnoitetta kuten “vanhanaikaisissa” kupeissa. Merkittävä ero tulee myös kierrätettävyydessä, sillä vesidispersiopäällystetyt kupit ovat helpoiten kierrätettävissä. Suurin osa  PE- ja PLA-kupeista päätyvät poltettavaan sekajätteeseen, sillä niissä nykyisellään oleva muovin ja kartongin sekoitus ei ole yleisesti kierrätettävissä. Cupbion tuotteet ovat myös biohajoavia, ja raaka-aineena he käytävät ainoastaan kotimaista kierrätyskartonkia. 

KUSTOMOIDUT KUPIT
Kustomoinnin vaihtoehdot ovat liki rajattomat! Logo, slogan, markkinointiviesti – you name it! Kuppeja voidaan kustomoida myös hyvinkin pieniä eriä aivan yksittäistä tapahtumaa varten. Tehokas ja helppo tapa nostaa oman brändin tietoisuutta ja lisätä markkinointiviestintää. Kustomoitu oma take-away kuppi on kuin”kävelevä mainos”. 

CUPBIO MUKANA FFCR MESSUILLA

Mikäli vastuullisuus ja oman toiminnan brändäys ovat lähellä sydäntä, vieraile Cupbion osastolla FFCR messuilla. Vaihtamalla Cupbion kuppeihin, yritys pystyy pienentämään omien hankintojensa hiilijalanjälkeä, ja vastaamaan kiristyviin  vastuullisuusvaatimuksiin. Ständillä Cupbio tarjoaa myös coctaileja ja moctaileja. Poikkea nauttimaan tapahtuman tunnelmasta ja ennen kaikkea hyvästä seurasta. Cupbion tuotevalikoima on kokonaisuudessaan esillä tapahtumassa. Samalla kun testaatte kuppeja, voitte myös  hahmotella luonnoksia kustomoiduista kupeista. Tervetuloa!

Dela inlägget

Logokyltti FFCR
FFCR Tampere

Snellman Pron valikoimasta valmistat Suomen tykätyimpiä ruokia asiakkaillesi​

Parasta lautaselle saadaan, kun asiat tehdään kunnolla. Silti kaikkea ei tarvitse tehdä yksin. Yhdessä päästään helpommin perille.
Snellman Pro tarjoaa maan pidetyimmät ruuat, ruoka-aineet ja ratkaisut, joilla nautit asiakkaidesi suosiosta. Tarjonnassamme on kolme Suomen pidetyintä kuluttajabrändiä, Herra Snellman, Kokkikartano ja Mr. Panini. Lisäksi valikoimassamme ovat erityisesti ammattikeittiön tarpeisiin vastaavat tuotemerkit Pro, IceCool ja Soos.

Läs mer »
Vieritä ylös