Löydä uusia yrityskumppaneita

Tutustut tapahtumassa pieniin paikallisiin tuottajiin niin Pirkanmaalta kuin muualtakin Suomesta sekä alan johtaviin laitevalmistajiin, joten valmistaudu kahteen tehokkaaseen tapahtumapäivään. 

TAPAHTUMAN TEEMA: THE FUTURE KITCHEN

Mitä tulevaisuuden keittiö pitää sisällään ja miten yritykset osaavat varautua resurssien vähyyteen tai muuhun yllättävään tilanteeseen? Olemme nähneet poikkeusoloja ja ravintola-ala on joutunut uudistumaan ennennäkemätöntä vauhtia. Olemme jakaneet tämän suuren teeman kuuteen osaan, jotka käsittelevät tarkemmin alan eri kulmia. 

NEW WAYS OF OPERATING

Lähivuodet ovat laittaneet monet yritykset miettimään uusiksi toimintapojaan ja on ollut välttämätöntä keksiä uusia luovia ratkaisuja liiketoiminnan turvaamiseksi. Olemme nähneet uudenlaisia tarjouksia, vaihtelevia menuja, hyödyllisiä yhteistyökuvioita ja kekseliäitä take-away -innovaatioita, sekä tarkoin suunniteltuja pöytien tai ravintolan sisustuksen asetteluja. Ovatko nämä muutokset vasta alkua vai palaako ala takaisin vanhoihin tuttuihin uomiinsa?

NEW EXPERIENCE OF DINING

Noutoruoasta on tullut normaalia ja kova kysyntä on ajanut yritykset keksimään keinoja, miten asiakas saisi kokemuksesta muutakin kuin aterian. Tottakai kotona voi aina syödä, mutta mitä asiakkaat kaipaavat kun yhteiskunta taas aukeaa ja rajoitukset poistuvat? Mitä meidän tulisi ennakoida? Ja miten?

NEW WAYS OF SERVING

Perinteisen henkilökunnan rooli asiakaspalveussa on muuttunut maailmassa, jossa sovellus voi jo täyttää monia rooleja. Miten saamme digitaalisesta asiakaskokemuksesta henkilökohtaisen ja lämpimän tuntuisen? Miten löydämme tasapainon teknologian ja henkilökohtaisen palvelun välillä?

NEW WORLD OF TECH

Teknisten ratkaisujen kehitys ravintolasektorilla viime aikoina on ollut väistämätöntä. Digitalisaation haarukka on laaja: robotit voivat suorittaa monotonisia tehtäviä keittiössä, tekoäly laskee hukkaruokaa, uusia ruokatuotteita keksitään jatkuvasti ja ruuan tuotanto on mahdollista myös kaupungissa. Miten tämä kehityskulku ja digitalisaatio vaikuttavat alan tulevaisuuteen?

NEW WAYS OF EATING

Yhä useampaa kiinnostaa, mistä ruoan ainekset lautaselle päätyvät. Trendit kuten terveys, lähiruoka, kausituotteet ja kasvisruoka yhdistyvät uusiin tarpeisiin ja käyttäytymismalleihin. Kun maailma taas aukeaa ja ainesosien saanti on sujuvaa, mitkä trendit ovat tulleet jäädäkseen? Mikä on in ja mikä vuorostaan out?

FFCR-teman-Kistamassan-2.png

NEW WAYS OF WORKING

Henkilöstöpula on todellisuutta ja maailmanlaajuinen pandemia ei ole auttanut asiaa. Ravintola-alan ollessa polvillaan moni joutui vaihtamaan työtä. Vaativat työolosuhteet ja työajat nakertavat alan yritysten kuvaa hyvinä ja houkuttelevina työnantajina. Mitä asioita voisi ottaa huomioon, jotta ravintola-alan ammatit olisivat taas vetovoimaisempia?

Tutustu ravintola-alan uusimpiin trendeihin

Monipuolinen seminaariohjelma höystettynä alan kuumimmilla ammattilaisilla takaa sinulle hyvän katsauksen ravintolamaailman uusimpiin trendeihin ja uutisiin. Älä unohda verkostoitua huippukokkien ja parhaimpien laitevalmistajien kanssa!

Käytä kaikkia aistejasi: maista makuja, haista, näe ja tunne

FFCR on elämys kaikille aisteillesi: hyödynnä kaikkia niitä etsiessäsi ratkaisuja liiketoimintasi tehostamiseksi. Katso, kuule, tunne ja maista mitkä ovat ravintola-alan uusimmat ratkaisut.

Verkostoidu muiden ammattilaisten kanssa

Tule tapaamaan kollegoitasi ja hyödynnä kaksi tehokasta päivää verkostoitumiseen uusien tuttavuuksien kanssa. FFCR on tapahtuma, jossa pääset tutustumaan koko ravintola-alaan. 

Vieritä ylös