Löydä uusia
yrityskumppaneita

FFCR kutsuu ammattilaiset kahden päivän ajaksi verkostoitumaan ja inspiroitumaan. Maistele, löydä uusia tuotteita ja palveluita ja laajenna ammatillista verkostoasi ruoka-alan ammattilaisten keskuudessa. Tämä tapahtuma on ‘must attend’ kaikille, jotka haluavat pysyä ajan tasalla ruokamaailman uusimmista virtauksista. Tarjolla on kestävän kehityksen valintoja, ideoita sekä ajatuksia herättäviä keskusteluja liiketoiminnan parantamiseksi. Tervetuloa mukaan!

leivokset FFCR

Tapahtuman teemat

vastuullisuus FFCR

KESTÄVYYS

Ekologinen, kulttuurinen ja sosiaalinen symbioosi

Ravintola-ala on viime vuosikymmeninä kokenut merkittäviä muutoksia, kun ekologiset, kulttuuriset ja sosiaaliset näkökulmat ovat nousseet entistä vahvemmin esille. Ekologisesti kestävä ravintolatoiminta on noussut keskiöön, kun ruokahävikin minimointi, paikallisten raaka-aineiden käyttö ja energiatehokkuus ovat saaneet ansaittua huomiota. Samalla ravintolat ovat alkaneet toimia kulttuurien kohtaamispaikkoina, edistäen monimuotoisuutta ja ymmärrystä eri maiden ruokakulttuureista.
Kulttuurisen monimuotoisuuden edistäminen ravintola-alalla ei kuitenkaan ole ollut ongelmatonta. Haasteita ovat aiheuttaneet esimerkiksi kulttuuriset stereotypiat. Lisäksi ravintoloiden on otettava huomioon sosiaaliset näkökulmat, kuten työntekijöiden oikeudenmukainen kohtelu, työajat, palkkaus ja yhteisöllisyyden edistäminen.

Tule kuulemaan miten ravintola-ala voi saavuttaa kestävämmän ja monimuotoisemman tulevaisuuden ottamalla huomioon nämä kolme näkökulmaa.

elämykset FFCR

ELÄMYKSELLISYYS

Ruoan, palvelun ja tunnelman yhteistyö

Ravintola-alan elämyksellisyys on nousussa, ja sen tulevaisuus näyttää lupaavalta. Perinteinen ruokailu on muuttumassa yhä enemmän kokonaisvaltaiseksi elämykseksi, joka tarjoaa asiakkaille paljon enemmän kuin pelkän aterian. Ravintolat eivät enää kilpaile pelkästään ruoan laadulla, vaan myös tunnelmalla, palvelulla ja tarinalla. Useat ravintolat panostavat sisustukseen, luoden ainutlaatuisia ja visuaalisesti vaikuttavia ympäristöjä, jotka täydentävät ruokailukokemusta.

Palvelukokemus on toinen keskeinen tekijä ravintola-alan elämyksellisyydessä. Asiakaspalvelu on siirtynyt yksinkertaisesta tilauksesta ja tarjoilusta kohti henkilökohtaisempaa vuorovaikutusta asiakkaiden kanssa. Lisäksi jotkut ravintolat käyttävät virtuaalitodellisuutta tai teknologiaa tarjotakseen ainutlaatuisia visuaalisia elämyksiä.

Tule inspiroitumaan ja kuulemaan elämyksellisyyden uusista tuulista!

innovaatiot FFCR

INNOVAATIOT

Ravintola-alan älykkäät ratkaisut

Ravintola-ala on kukoistanut uusilla ideoilla ja teknologisilla edistysaskelilla. Esimerkiksi automaatio ruoanlaitossa, uudet vaihtoehdot erityisruokavalioita noudattaville asiakkaille ja ympäristöystävälliset ruokapakkaukset ovat vain muutamia esimerkkejä, jotka ovat muuttaneet asiakaskokemusta ja toiminnan tehokkuutta ravintoloissa.

FFCR Tampere tapahtumassa kuulet uusista innovaatioista näytteilleasettajilta, sekä puheenvuoroissa. Minkälaiset kehitykset voivat parantaa asiakaskokemusta ja tehokkuutta alalla, sekä ravintola-alaa sopeutuvaan muuttuvaan ympäristöön?

Sieniä FFCR

TULEVAISUUDEN TRENDIT

Ravintola-ala muutoksessa

Tulevaisuuden ravintola-ala on ekologisesti tietoinen, teknologisesti edistyksellinen ja monipuolisesti maukas. Ravintolat menestyvät parhaiten, kun ne pysyvät ajan tasalla näiden trendien kanssa ja tarjoavat asiakkailleen unohtumattoman kokemuksen, joka yhdistää maun, vastuullisuuden ja innovaation.

Myös tänä vuonna FFCR-tapahtuman ohjelma kuhisee superammattilaisia, joilta kuulemme mitkä ovat uusimmat trendit ja puheenaiheet alalla, ja mitä uusia tuulia on vasta tuloillaan.

 

Vieraile luonamme!

FFCR on elämys kaikille aisteillesi: hyödynnä kaikkia niitä etsiessäsi ratkaisuja liiketoimintasi tehostamiseksi. Katso, kuule, tunne ja maista mitkä ovat ravintola-alan uusimmat ratkaisut.

appelsiinit FFCR
Smart-Badge

Olemme "smart event"

Kaikki vierailijat saavat tapahtumassa nimilapun, jossa on sisällä siru, joka voidaan lukea näytteilleasettajien osastoilla. Näin saat sinua kiinnostavien yritysten tiedot yhdellä kosketuksella. Enää ei ole tarvetta käyntikorttien pinolle, kaikki tiedot vaihtuvat automaattisesti ja saat sähköpostiin listan kaikista yrityksistä yhteystietoineen, jotka herättivät mielenkiintosi tapahtumassa.

tilaa FFCR uutiskirje

Pysy ajan tasalla FFCR tapahtumasta!

Tilaa FFCR-uutiskirje ja kuulet ensimmäisten joukossa tapahtuman kehityksestä, rekisteröinnin aukeamisesta sekä uusimmista ravintola-alan uutisista!

Vieritä ylös