Logokyltti FFCR

Snellman Pron valikoimasta valmistat Suomen tykätyimpiä ruokia asiakkaillesi

Parasta lautaselle saadaan, kun asiat tehdään kunnolla. Silti kaikkea ei tarvitse tehdä yksin. Yhdessä päästään helpommin perille.

Snellman Pro tarjoaa maan pidetyimmät ruuat, ruoka-aineet ja ratkaisut, joilla nautit asiakkaidesi suosiosta. Tarjonnassamme on kolme Suomen pidetyintä kuluttajabrändiä, Herra Snellman, Kokkikartano ja Mr. Panini. Lisäksi valikoimassamme ovat erityisesti ammattikeittiön tarpeisiin vastaavat tuotemerkit Pro, IceCool ja Soos.

Olemme kumppanina messuilla järjestettävässä Fastfood Champion -kilpailussa. Valikoimastamme löydätkin täytettä burgeriin, jossa sisin ratkaisee.

Snellman Burgerjauheliha

  • Todellinen burgerintekijän jauheliha! Käytämme burgerjauhelihan valmistuksessa rasvaisempia lihapaloja ja karkeampaa jauhatusta. Tangosta leikatuissa burgerpihveissä lihan rakenne säilyy parhaana. Lopputuloksena erityisen mureat ja mehevät pihvit. Helposti tasamäärä 80, 120 ja 160 tai 180 g pihvejä.

Snellman pekoni, kypsä

  • Kunnon maatiaispossusta valmistetut kypsät pekoniviipaleet ovat helppo ja herkullinen ratkaisu moniin ruokiin. Mehevä, aidosti suomalainen pekonimme valmistetaan hitaasti kypsentämällä ja maku viimeistellään aidolla leppäsavustuksella. Erityisesti hampurilaisten välissä tämä pekoni todistetusti hurmaa suussa sulavalla maullaan, sopivalla koollaan ja valmistamisen helppoudella.

Soos-majoneesit

  • Meillä osataan kastikkeet. Valmistetaan niitä intohimolla ja ammattitaidolla omalla tehtaalla Suomessa. Käytetään vapaan kanan munia ja muita huolella valittuja raaka-aineita. Lopputuloksena on ensiluokkaisen herkulliset majoneesit, joiden puhtaat ja selkeät maut sopivat suomalaisten lautasille. Makuja löytyy monipuolisesti täysmajoneesista mangoon ja hot chiliin.

Ja ei sovi unohtaa myöskään Snellmanin huolella valmiiksi haudutettuja lihoja. Niitä valmistamme suurella maltilla, vankalla kokemuksella ja matalalla lämmöllä 100 % suomalaisesta naudasta, possusta ja broilerista. Aina maukasta, mureaa ja viimeistelyä vaille valmista! Valikoimastamme löydät monipuolisesti vaihtoehtoja niin fastfoodiin, lounaalle kuin à la carteen.

Tutustu meihin ja tuotteisiimme osoitteessa www.snellmanpro.fi. Nähdään Tampereella!

Jaa sisältö

Logokyltti FFCR
FFCR Tampere

Snellman Pron valikoimasta valmistat Suomen tykätyimpiä ruokia asiakkaillesi​

Parasta lautaselle saadaan, kun asiat tehdään kunnolla. Silti kaikkea ei tarvitse tehdä yksin. Yhdessä päästään helpommin perille.
Snellman Pro tarjoaa maan pidetyimmät ruuat, ruoka-aineet ja ratkaisut, joilla nautit asiakkaidesi suosiosta. Tarjonnassamme on kolme Suomen pidetyintä kuluttajabrändiä, Herra Snellman, Kokkikartano ja Mr. Panini. Lisäksi valikoimassamme ovat erityisesti ammattikeittiön tarpeisiin vastaavat tuotemerkit Pro, IceCool ja Soos.

Läs mer »
Vieritä ylös