Dieta FFCR TRE 2024

Level Up - Tuoteratkaisuja, jotka vievät tekemisesi uudelle tasolle

Pienellä investoinnilla voit nostaa ravintolaliiketoimintasi tekemisen uudelle tasolle.

Anna asiakkaillesi unohtumattomia elämyksiä tarjoamalla entistä parempaa laatua ja monipuolisempia palveluja ratkaisujemme avulla.

Tutustu FFCR Tampere 2024 -messujen tuotteisiimme alta. Tuotteet esillä myös FFCR Tampere -tapahtumassa osastollamme 24.-25.1.2024.

Saeco Magic M2 -erikoiskahvinkeitin

Erikoiskahvinkeitin Saeco Magic sopii erinomaisesti toimistoon, pieneen kahvilaan tai ravintolaan. Helppokäyttöisestä keittimestä on mahdollisuus tarjoilla joko maidottomia tai maitopohjaisia erikoiskahveja sekä kuumaa vettä teen nauttimiseen. Hiljainen ja integroitu maidonvaahdotin valmistaa erinomaisen creman niin cappuccinoon kuin latte macchiatoon.
Saeco Magic on tehokas tilaihme: pienestä koostaan huolimatta keitin voi uuttaa kaksi kahvijuomaa samanaikaisesti. Keittimessä on automaattiset ohjelmat puhdistukseen ja kalkinpoistoon.

Pienen kokonsa ansiosta Magic -erikoiskahvinkeitin sopii pieneenkin tilaan.

CREM EX3 Mini -espressokeitin

Monipuolisella Giotto 11 Soft Gelato -jäätelökoneella valmistat pehmiksen, jääjuomat sekä milk shaket perinteistä gelatoa unohtamatta.
Giotto 11 -jäätelökone tarjoaa laajasti mahdollisuuksia niin erilaisten jäätelöiden kuin myös kylmien juomien, kuten pirtelön tarjoiluun.
Voit säätää massan paksuuden, sakeuden, sekä säiliön ja sylinterin lämpötilan tarpeen mukaan.
Painovoimainen massansyöttö mahdollistaa tavalliseen pehmiskoneeseen verrattuna myös karkeamman massan käytön – voit halutessasi lisätä pehmis- tai gelatomassaan esimerkiksi pieniä hedelmän tai karkin paloja.

Jordao Fresco Combi -yhdistelmälasikko

2 in 1 – palvelu- ja itsepalvelulasikko samassa.
Lasikossa yhdistyvät henkilökohtainen palvelukokemus sekä itsepalvelun helppous ja nopeus – kaksinkertaistaa myyntitilan pienessä tilassa.
Sivu- ja etupaneelin väreillä lasikko voidaan räätälöidä sisustukseen ja ympäristöön sopivaksi.
Yläosan lasikko on palvelumallinen yhdellä jäähdytetyllä hyllyllä (S-300 mm) ja kylmätasolla (S-340 mm). Puhallinjäähdytys takaa tasaisen lämpötilan koko kalusteessa.
Energiatehokkuus: Palvelulasikon etu- ja sivulasi sekä katto ovat kaksinkertaista lasia. Alaosan itsepalveluosiossa on yöverho ja energiaa säästävä LED-valaistus.

Atollspeed AS300HB Plus -hybridiuuni

Atollspeed hybridiuuneilla annokset valmistuvat jopa 20 kertaa nopeammin kuin perinteisellä sähköuunilla! Salaisuus nopeaan ruoanvalmistukseen on mikroaallon, kiertoilman ja tehostetun Impingement-paiston yhdistämisessä.
Atollspeed hybridiuunit sopivat niin kahvilaan, deli-pisteeseen, fast food -ravintolaan, huoltoasemalle kuin kioskiin. Uunissa käytetty patentoitu puhallustekniikka suuntaa puhalluksen suoraan tuotteeseen, mikä takaa tuotteen erittäin tasaisen ja rapean paistotuloksen.

Jaa sisältö

Logokyltti FFCR
FFCR Tampere

Snellman Pron valikoimasta valmistat Suomen tykätyimpiä ruokia asiakkaillesi​

Parasta lautaselle saadaan, kun asiat tehdään kunnolla. Silti kaikkea ei tarvitse tehdä yksin. Yhdessä päästään helpommin perille.
Snellman Pro tarjoaa maan pidetyimmät ruuat, ruoka-aineet ja ratkaisut, joilla nautit asiakkaidesi suosiosta. Tarjonnassamme on kolme Suomen pidetyintä kuluttajabrändiä, Herra Snellman, Kokkikartano ja Mr. Panini. Lisäksi valikoimassamme ovat erityisesti ammattikeittiön tarpeisiin vastaavat tuotemerkit Pro, IceCool ja Soos.

Läs mer »
Vieritä ylös