Laatukalusteet.fi

Korkealaatuiset HoReCa-kalusteet räätälöityinä

Ravintolat, pubit, kahvilat, hotellit, liikenneasemat ja muut julkiset tilat ovat paikkoja, joissa asiakkaiden mukavuus ja viihtyvyys ovat ensisijaisen tärkeitä. Oikein suunnitellut ja laadukkaat kalusteet voivat tehdä näistä tiloista houkuttelevampia ja antaa niille oman persoonallisen ilmeensä. Laatukalusteet on perheyritys, joka tarjoaa asiakkailleen korkealaatuisia ja kestäviä HoReCa-kalusteita sekä räätälöityjä julkisten tilojen kalusteita.

Laatukalusteiden tarjonta on monipuolinen ja kattava. He toimittavat kalusteita asiakkaiden toiveiden mukaisesti joko osa- tai kokonaistoimituksina “avaimet käteen” -tyyliin. Tämä tarkoittaa sitä, että asiakkaat voivat luottaa siihen, että he saavat tarvitsemansa kalusteet suunnittelusta valmistukseen saakka yhdeltä luotettavalta toimittajalta.

Räätälöityjä kalusteita asiakkaan tarpeiden mukaan

Laatukalusteen vahvuutena on heidän kykynsä valmistaa kalusteita asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että voit saada täysin räätälöityjä kalusteita, jotka vastaavat täysin tilasi tarpeita ja ilmettä. Asiakkaat voivat tuoda omat piirustuksensa ja suunnitelmansa, ja Laatukalusteet auttavat näiden toteuttamisessa. Tämä antaa mahdollisuuden luoda ainutlaatuisia ja persoonallisia tiloja.

Monipuolinen valikoima kalusteita ja sisustustarvikkeita

Laatukalusteiden valikoima on vaikuttava, ja se sisältää kaiken, mitä ravintola, kahvila, hotelli tai muu julkinen tila voi tarvita. He tarjoavat muun muassa erilaisia sohvia, lounge-kalusteita, pöytiä, aulakalusteita, konferenssi- ja juhlakalusteita sekä kahvilakalusteita. Lisäksi heillä on laaja valikoima sisustustarvikkeita, jotka auttavat viimeistelemään tilan ilmeen.

Paikallinen tuotanto ja laaja maahantuonti

Laatukalusteet toimii paikallisesti Kankaanpäässä, missä he valmistavat kalusteita omissa tiloissaan. Tämä takaa sen, että he voivat tarjota asiakkailleen laadukkaita tuotteita ja pitää valmistuksen laadun korkeana. Samalla heillä on myös laaja valikoima maahantuotuja kalusteita, joten asiakkaat voivat valita juuri heidän tarpeisiinsa sopivat vaihtoehdot.

Laatukalusteet – luotettava kumppani julkisten tilojen kalustamisessa

Jos etsit korkealaatuisia ja räätälöityjä HoReCa-kalusteita tai muita julkisten tilojen kalusteita, Laatukalusteet voi olla vastaus tarpeisiisi. Heidän asiantunteva tiiminsä auttaa sinua suunnittelemaan ja toteuttamaan tilasi parhaalla mahdollisella tavalla. Lisätietoja ja yhteystiedot löytyvät heidän verkkosivustoltaan osoitteessa https://laatukalusteet.fi/.

Jaa sisältö

Logokyltti FFCR
FFCR Tampere

Snellman Pron valikoimasta valmistat Suomen tykätyimpiä ruokia asiakkaillesi​

Parasta lautaselle saadaan, kun asiat tehdään kunnolla. Silti kaikkea ei tarvitse tehdä yksin. Yhdessä päästään helpommin perille.
Snellman Pro tarjoaa maan pidetyimmät ruuat, ruoka-aineet ja ratkaisut, joilla nautit asiakkaidesi suosiosta. Tarjonnassamme on kolme Suomen pidetyintä kuluttajabrändiä, Herra Snellman, Kokkikartano ja Mr. Panini. Lisäksi valikoimassamme ovat erityisesti ammattikeittiön tarpeisiin vastaavat tuotemerkit Pro, IceCool ja Soos.

Lue lisää »
Vieritä ylös