Ravintolayrittäjän työpari

Ravintolayrittäjän työparilta Metro-tukulta menestyksen eväitä

Wihuri Metro-tukku on ravintola-alan ammattilainen ja uranuurtaja tukkukaupassa. Ravintolayrittäjän työparina olemme läsnä asiakkaidemme arjessa, suhtaudumme intohimolla ruokaan ja palvelemme asiakaslähtöisellä valikoimalla.

Ravintola-arki on kiireistä ja haluamme Metro-tukulla palvella mahdollisimman kokonaisvaltaisesti asiakkaitamme. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ollaksemme entistäkin vahvemmin ravintolayrittäjän työpari ja liiketoiminnan tukija sekä kehittäjä. Tärkein tehtävämme on auttaa ravintolayrittäjiä menestymään, mutta miten sen teemme?

Asiakkaiden kanssa uudistettu valikoima

Alkuvuonna 2022 Metro-tukku toi oman merkin W Metro rinnalle neljä uutta valikoimakonseptia (W Metro Premium, Metro Deals, Selected by Metro, Metro Vegan) ja uudisti tutut konseptit Metro Fresh Cut ja Metro Wines yhteistyössä asiakkaidensa kanssa.

”Haluamme Metro-tukulla, että strategiamme ravintolayrittäjän työparina toteutuu kaikessa tekemisessä valikoimasta alkaen. Valikoimauudistuksessa kartoitimme asiakkaidemme tarpeita ja syvensimme asiakasymmärrystä, minkä pohjalta rakensimme valikoimakonseptit, jotka aidosti helpottavat ravintolayrittäjän arkea”, sanoo Wihuri Metro-tukun valikoima- ja markkinointipäällikkö Emilia Santavuori.

Uusien ja uudistettujen konseptien myötä omaan hintaluokkaan sopivat tuotteet löytyvät vaivattomasti. Valikoima uudistuu sekä täydentyy tasaisesti edelleen, ja ravintoloiden apuna on Metro-tukulla kehitetty reseptiikka.

”Seuraamme ravintola-alan trendejä etupainotteisesti ja autamme ravintolayrittäjiä niiden omaksumisessa. Metro Vegan -konsepti vastaa esimerkiksi suoraan asiakkaidemme tarpeeseen rakentaa helposti vegaanisia ruokalistoja”, Santavuori havainnollistaa.

Metro Fresh Cut helpottaa ravintola-arkea

Metro Wines on oman maahantuonnin viineihin ja alkoholituotteisiin keskittynyt palvelu. Metro Wines -valikoiman ja Metro-tukun asiantuntijoiden avulla ravintoloiden on helppo rakentaa omaa liiketoimintakonseptia tukevia viinilistoja.

”Tarjoamme kilpailuetua viineillä ravintoloille ja tarinallisuus viinien ympärillä on isossa roolissa. Olemme rakentaneet tuotevalikoimaa niin, että ravintoloitsijoilla on mahdollisuus luoda ainutlaatuisia sekä elämyksellisiä kohtaamisia asiakkaiden kanssa”, kertoo Category Manager Anders Pöntinen.

Metro Wines tarjoaa hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia tuotteita, joita muualta ei saa. Metro-tukun asiatuntijoiden tuntemus viinien viljelijöistä ja talojen historiasta auttaa ravintoloita rakentamaan viinilistoja ja makupareja kiinnostavilla tarinoilla.

”Missioni on varmistaa tunteiden herättäminen. Välitämme tarinallisuutta, mikä auttaa luomaan onnistuneen ravintolakokemuksen loppuasiakkaille. Valikoiman kulmakiviä ovat elämyksellisyys, vastuullisuus ja kestävä kehitys”, sanoo Wine & Drinks Business Manager Juha Lihtonen.

Enemmän kuin tukku

Metro-tukku on ravintola-alan tarpeisiin erikoistunut tukkukauppa, joka auttaa valikoimalla, palveluilla ja toimintatavoilla ravintolayrittäjiä menestymään.

”Teemme asiakkaidemme kanssa yhteistyötä, josta molemmat hyötyvät”, Santavuori tiivistää.

Muutama vuosi sitten uudistettu strategia näkyy entistä vahvempana asiakaslupauksena.

”Meillä työskentelee ravintola-alan ammattilaisia ja teemme jatkuvaa työtä ymmärtääksemme aina paremmin asiakkaidemme arkea. Tavoitteemme on tarjota entistä parempia ratkaisuja panostamalla palvelun laatuun ja elämyksellisyyteen. Erottaudumme markkinassa olemalla enemmän kuin tukku asiakkaillemme”, Santavuori päättää.

Lue lisää metrotukku.fi

Jaa sisältö

Logokyltti FFCR
FFCR Tampere

Snellman Pron valikoimasta valmistat Suomen tykätyimpiä ruokia asiakkaillesi​

Parasta lautaselle saadaan, kun asiat tehdään kunnolla. Silti kaikkea ei tarvitse tehdä yksin. Yhdessä päästään helpommin perille.
Snellman Pro tarjoaa maan pidetyimmät ruuat, ruoka-aineet ja ratkaisut, joilla nautit asiakkaidesi suosiosta. Tarjonnassamme on kolme Suomen pidetyintä kuluttajabrändiä, Herra Snellman, Kokkikartano ja Mr. Panini. Lisäksi valikoimassamme ovat erityisesti ammattikeittiön tarpeisiin vastaavat tuotemerkit Pro, IceCool ja Soos.

Läs mer »
Vieritä ylös