Berner Oy

Berner

Berner palvelee ammattikeittiöitä hygieniasta elintarvikkeisiin. Olemme ammattilaisen luotettava kumppani ja monipuolisen sekä jatkuvasti kehittyvän tuote- ja palveluvalikoimamme avulla luomme asiakkaillemme yksilölliset ja heidän tarpeitaan palvelevat kokonaisratkaisut.

Bernerillä on pitkä historia hygienia- ja puhtaustuotteiden kehityksestä ja valmistuksesta ammattilaisten käyttöön. Erikoisosaamisemme keskittyy koneelliseen astianpesuun sekä pintojen puhdistukseen ja desinfiointiin. Tuotteidemme laadun ja turvallisuuden varmistaminen on meille ensiarvoisen tärkeää. HETI ja LV kehitetään tänä päivänä tuotekehityslaboratoriossamme Helsingissä ja valmistetaan omalla tehtaallamme Heinävedellä. Tehokkaiden puhdistusaineiden lisäksi tarjoamme asiakkaillemme kohteeseen tarpeen mukaisen ratkaisun koneellisen astianpesun laitehuoltoon, pesuaineiden annostelutekniikkaan, tuotekoulutukseen sekä pintapuhtauden laadunvalvontaan ja lämpötilaseurantaan.

Tarjoamme ammattikeittiöiden tarpeisiin monipuolisen ja räätälöitävissä olevan valikoiman elintarvikkeita. Erityisosaamistamme ovat maustamiseen, säilöntään ja suurustamiseen tarjottavat ratkaisut. Monet tuotteistamme ovat saatavilla myös isommissa pakkauksissa vastaten vaativampiin tarpeisiin. Valmistamme itse Rajamäen-tuotteet Heinävedellä, Finnamyl perunajauhot ja -suurimot Kokemäellä ja maahantuomme mm. Kikkoman, Sacla, Limmi ja del Duca -brändejä.

Berner on vuonna 1883 perustettu suomalainen, kasvava ja kansainvälistyvä perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset tuotemerkit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Lue lisää www.berner.fi ja tuotteistamme www.hetipro.fi, www.lv.fi/pro, www.kikkoman.fi, www.rajamaen.fi

Berner – vain parasta ammattilaisille.

Uutiset

Bea Pro kertakäyttökäsineet

Bea Pro kertakäyttökäsineet

Kertakäyttöiset tehdaspuhtaat nitriilikäsineet. Käsineet ovat molempikätisiä, puuterittomia ja lateksittomia. Pehmeä materiaali takaa käyttömukavuuden ja rullatut reunat helpottavat pukemista sekä estävät valumista. Soveltuu elintarvikkeiden käsittelyyn.

Lue lisää »

Työpaikkailmoitukset

Yhteystiedot

Lähetä meille viesti

Vieritä ylös