Arla Oy

Vuoden Kokki- ja Vuoden Tarjoilija -kilpailuiden uusi pääyhteistyökumppani on Arla Pro

Vuoden Kokki- ja Vuoden Tarjoilija -kisat ovat ravintola-alan ammattilaisten suomenmestaruuskilpailut. Tapahtuman tarkoituksena on lisätä alan arvostusta ja vetovoimaisuutta sekä kehittää suomalaista ruoka- ja juomakulttuuria.

Jaa:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vuoden Kokki- ja Vuoden Tarjoilija -kilpailuiden uusi pääyhteistyökumppani Arla Pro arvostaa ravintola-alan suomenmestaruuskilpailuiden alalle tuomaa nostetta ja vilkasta keskustelua.

Vuoden Kokki- ja Vuoden Tarjoilija -kilpailut keräävät alan kovimpia tekijöitä kamppailemaan suomenmestaruuksista sekä järjestämään vuosi vuodelta parempia kilpailuja. Pääyhteistyökumppanit Wihuri Metro-tukku, Viking Line, Metos ja Messukeskus ovat nyt saaneet joukkoonsa tunnetun foodservice-alan toimijan Arla Pron.

”Meille Arla Prolla on ilo ja kunnia aloittaa Vuoden Kokki- ja Vuoden Tarjoilija -kilpailujen pääyhteistyökumppanina. On hienoa päästä mukaan edistämään suomalaista ruoka- ja ravintolakulttuuria yhdessä. Arvostamme molemmissa kilpailuissa nähtävää kunnianhimoa, luovuutta ja yksityiskohtien huomiointia”, kertoo Arla Oy:n markkinointipäällikkö (Foodservice) Kaisa Kivistö.

Arla Prolle kumppanuus on tärkeä, koska Vuoden Kokki- ja Vuoden Tarjoilija -kilpailut tuovat ympäri vuoden esille ravintola-alalle merkittäviä asioita.

”Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija ovat arvostettuja kilpailuja ja verkostoitumistapahtumia. Ne pitävät yllä keskustelua alan osaamisesta koko vuoden. Alan ammattilaisille nämä kilpailut ovat merkkipaaluja ja ponnahduslautoja eteenpäin uralla”, sanoo Kivistö.

Yhteystiedot

Lähetä meille viesti

Vieritä ylös