NEW COOKED AND SEASONED POTATO PRODUCTS FROM JEPO

JEPOLTA UUSIA KYPSIÄ JA MAUSTETTUJA PERUNATUOTTEITA

JEPOn kypsien ja maustettujen perunatuotteiden valikoima on kasvanut kahdella uudella tuotteella. Uudet Chipotle-peruna ja Salvian-voinmakuinen peruna hurmaavat täyteläisillä mauillaan monenlaisissa ruoissa.

Jaa:

Facebook
Twitter
LinkedIn

JEPOn kypsien ja maustettujen perunatuotteiden valikoima on kasvanut kahdella uudella tuotteella. Uudet Chipotle-peruna ja Salvian-voinmakuinen peruna hurmaavat täyteläisillä mauillaan monenlaisissa ruoissa. Chipotle-peruna on lempeän tulinen perunapala, jonka mausteseos sisältää savustettua chiliä ja valkosipulia. Tuote sopii erinomaisesti esimerkiksi makkara- ja lihapullapannuihin. Miedompi Salvian-voinmakuinen perunapala sopii erityisen hyvin lampaan ja riistan kaveriksi sekä myös kasvispatojen pohjaksi.

Kypsät ja maustetut perunatuotteet säästävät aikaa ja työvaiheita kiireisessä ammattikeittiön arjessa. Tuotteet maistuvat sellaisenaan salaattipöydässä, paahdettuna lisäkkeenä tai maistuvana lisänä keitoissa ja laatikko- ja vuokaruoissa. Kotimaisesta perunasta ja juureksista valmistetut tuotteet kypsennetään Jepualla ilmastoystävällisesti biokaasulla tuotetulla höyryllä. Ainutlaatuinen Sous Vide –kypsennysmenetelmä säilyttää juuresten vitamiinit ja hivenaineet, ja takaa tuotteille nopean valmistusajan, herkullisen maun ja tuoreuden.

Yhteystiedot

Lähetä meille viesti

Vieritä ylös