GourmeXpress, the High Speed Oven, wins Grands Prix Du Design 2023
Electrolux Professional Oy

GourmeXpress turbouunille Grands Prix Du Design 2023 -palkinto

Grands Prix Du Design on kansainvälisesti arvostettu muotoilukilpailu, joka antaa tunnustusta innovaatioille ja luovuudelle. Electrolux Professionalin uusi GourmeXpress turbouuni on palkittu Platinum-sarjan parhaana omassa kategoriassaan.

Jaa:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Grands Prix Du Design on kansainvälisesti arvostettu muotoilukilpailu, jossa annetaan tunnustusta poikkeuksellisille innovaatioille ja luovuudelle. Kilpailu perustettiin vuonna 2007 Montréalissa, ja sen tarkoituksena oli palkita Québecin alueen suunnittelijoiden ja arkkitehtien huippuosaamista. Vuonna 2020 kilpailu laajentui toivottaen tervetulleiksi osallistujat ympäri maailmaa, useista eri kategorioista.

Electrolux Professionalin tänä vuonna lanseeraaman GourmeXpress turbouunin suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota energiatehokkuuteen ja helppokäyttöisyyteen. Turbouunin energiansäästötila kuluttaa vain 0,5 kW/ tunti ja käyttäjäystävällinen kosketusnäyttöliittymä turvaa helpon ja nopean ruoanlaiton – ruoan laadusta tinkimättä. GourmeXpress turbouuni on suunniteltu erityisesti front-cooking -käyttöön, joten toiminnallisuuden ohella esteettisellä muotoilulla on erittäin suuri painoarvo. Ja GourmeXpress turbouunin esteettinen muotokieli on palkittu nyt Grands Prix Du Design -muotoilukilpailun Platinum-sarjan parhaana omassa kategoriassaan.

“Turbouunin muotokieli on yksinkertainen, puhdas, hyvin integroitu ja helposti muokattavissa”, kertoo Michele Cadamuro, Experience Design & Innovation -yksikön johtaja. “Tehtävä ei ollut helppo, mutta tuotesuunnittelu-tiimimme teki upeaa työtä saaden aikaan tuotteen, joka erottui kilpailijoista.”

GourmeXpress on haluttu luoda ajattoman tyylikkääksi, jotta se soveltuu erilaisiin käyttöympäristöihin.

“Muodot ja linjat viestivät jämäkkyyttä ja kompaktisuutta, ollen samalla modernin minimalistiset”, lisää Leandro Lapietra, Hot & Cold -kategorian tuotesuunnittelija. “Täysleveä lasipaneeli ja putkimainen teräskahva parantavat myös perusominaisuuksia, kuten puhdistusta ja ergonomiaa.”

Yhteystiedot

Lähetä meille viesti

Vieritä ylös