Essityn paperitehtaalla Nokialla aletaan kierrättää paperijätettä – Tork palkittiin vastuullisesta kierrätysideasta
Oy Essity Finland AB

Essityn paperitehtaalla Nokialla aletaan kierrättää paperijätettä – Tork palkittiin vastuullisesta kierrätysideasta

Nokialla paperipyyhkeitä kierrättävä Tork PaperCircle-palvelu sai Finnclean Innovaatio 2023 -palkinnon.

Jaa:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Nokialle tuli tunnustusta Pohjoismaiden suurimman puhtausalan tapahtuman Finncleanin innovaatiokilpailussa. Nokialla paperipyyhkeitä kierrättävä Tork PaperCircle-palvelu voitti innovaatiopalkinnon yleisöäänestyksellä.

Kilpailussa painotettiin muun muassa ympäristöystävällisyyttä ja vastuullisuutta. Torkin kierrätyspalvelussa paperikäsipyyhkeet palautetaan takaisin raaka-aineeksi, jotta niistä voidaan valmistaa uusia pehmopaperituotteita Essityn paperitehtaalla Nokialla.

Kyseessä on maailman ensimmäinen ja ainoa käsipapereiden kierrätyspalvelu, joka vähentää paperikäsipyyhkeiden tuottamaa jätemäärää. Essityn tiedotteen mukaan kierrättäminen voi pienentää hiilijalanjälkeä jopa 40 prosenttia. Palvelu lanseerataan Suomeen tänä keväänä.

Torkilta oli mukana kilpailussa kaikkiaan kolme ympäristöystävällistä ehdotusta. Essityn customer marketing activation manager Laura Larkas sanoo, että vastuullisuus ohjaa sekä kuluttajien valintoja että yhtiön strategiaa, ja on hienoa saada tunnustusta alan asiantuntijoilta.

”Haluamme ratkaisuillamme tuoda vastuullisten valintojen tekemisen helpoksi osaksi kaikkien arkea esimerkiksi työpaikoilla ja julkisissa tiloissa. Haluamme myös kannustaa alan ammattilaisia tekemään kestävämpiä valintoja näyttäen, ettei samalla tarvitsee tinkiä laadusta.”

Yhteystiedot

Lähetä meille viesti

Vieritä ylös