Finn Spring Oy

Finn Spring on Suomen suurin lähdevesipohjaisten juomien valmistaja, jonka tuotemerkkejä ovat Villi, SPRING, SPRING AQUA Premium ja Ukko-Pekka. Olemme keskipohjalainen perheyritys, joka haluaa edistää kestävämpää juomateollisuutta. Käytämme 100 % uusiutuvaa energiaa ja hyvitämme omien tuotemerkkiemme hiilijalanjäljen.

Villi Vichyt

Vastuulliset Villi Vichyt valmistetaan Keski-Pohjanmaalla raikkaaseen Multilan lähteen veteen. Makuina metsänraikas sitruuna-katajanmarja sekä villin puutarhan maut mansikka-raparperi ja puutarhamarjat. Villi Vahva Vichy on markkinoiden vahvin vichy – juomassa on jopa kolminkertainen määrä suolaa perinteisiin vichyihin verrattuna, 0,15 g/100 ml. Pakattu 100 % kierrätetystä muovista valmistettuun pulloon, 100 % uusiutuvalla energialla. Hiilijalanjälki 100 % hyvitetty.

Lue lisää »

Ukko-Pekka Alkoholiton olut

Ukko-Pekka tapasi istua takkatulen ääressä siemailemassa kullankeltaista lager-olutta, johon hän oli kovin mieltynyt. Oluen kevyt hedelmäisyys ja miellyttävät katkerot saivat hänet myhäilemään tyytyväisenä. Ukko-Pekka Alkoholiton olut – voit nauttia hyvästä oluesta huoletta. Ukko-Pekka Alkoholiton olut on oivallinen seurustelu- ja ruokajuoma, saunaillan raikas nautinto tai virkistävä janojuoma. Juoman alkoholipitoisuus on alle 0,5 til.-%

Lue lisää »

Ota meihin yhteyttä

Vieritä ylös