Feelia & Delimax

Feelia & Delimax

FEELIA

Feelia Foodservice on elämyksellisen valmisruokailun innovatiivinen uranuurtaja, joka on perustettu vuonna 2007. Yrityksen missiona on tarjota asiakkaalleen ratkaisuja sekä palveluita. Feelialle tärkeä arvo on vastuullisuus, joka korostuu toiminnassa esimerkiksi lähituottajien käyttönä, raaka-aineiden kotimaisuutena, ruokahävikin hallintana sekä hiilijalanjäljen pienentämisenä.

Feelian ratkaisuihin luottaa laaja, koko ajan kasvava asiakaskunta lähes kaikilta toimialoilta, tukuista kuntiin ja kaupunkeihin sekä yksittäisistä ravintoloista ja kaupoista koko maan kattaviin ketjuihin.

DELIMAX

Kotimainen Marjavasu Oy on aitojen makujen asialla! Tuomme maahan suosittuja Delimax-mehuautomaatteja sekä valmistamme aidoista marjoista ja hedelmistä mehutiivisteitä ja lisäaineettomia soseita.

Olemme monille tuttuja Food Service -ammattipiireissä, eikä ihme: olemmehan palvelleet kumppaneitamme jo reilusti yli 25 vuoden ajan. Hotelleissa, liikenneasemilla, lounasravintoloissa, laivoilla ja urheiluopistoissa Marjavasun maittavat mehut annostellaan Delimaxin automaateista.

Delimax-tuotemerkkimme kattaa siis mehuautomaattien lisäksi niissä käytettävät maittavat juomatuotteet: täyteläiset tuoremehut aamiaisille ja raikkaat mehujuomat muille aterioille. Koko tuoteperhemme on suunniteltu ammattikeittiöille helpoksi, laadukkaaksi ja huoltopalveluineen toimintavarmaksi. Tervetuloa tutustumaan!

www.delimax.fi

Uutiset

Työpaikkailmoitukset

Yhteystiedot

Lähetä meille viesti

Vieritä ylös