AiCan – Happy People
AiCan – Happy People

AiCan – Happy People

AiCan Happy People on ravintola-ja tapahtuma-alan henkilöstöpalveluyritys. Meiltä löytyy loistavia työpaikkoja alan ammattilaisille sekä uusille tulevaisuuden tähdille.
AiCan Happy People – Tosissaan mutta ei vakavasti.

Tuotteet

Uutiset

Työpaikkailmoitukset

Baaritarjoilijoita Nelonen Media Live festareille

Nelonen Media Live on tapahtumatuotantoon erikoistunut yritys. Tuotamme useita festivaaleja, risteilyjä ja konsertteja ympäri Suomea vuosittain. Nelonen Media Liven vuoden 2024 tapahtumiin kuuluvat mm. Himos Juhannus, RMJ, Iskelmä Festival, Tammerfest, Wanaja Festival, Kuopiorock, Tikkurila Festival, Suomipop-festivaalit ja Abiristeilyt. Nelonen Media Live on osa Nelonen Mediaa ja Sanoma-konsernia.

Etsimme nyt parhaita baarimikoja Suomen parhaiden festivaalien tehtäviin kesälle 2024.

View Jobs Ads »

Festivaalirakentajia Nelonen Media Liven festareille

Etsimme

FESTIVALIRAKENTTAJAT Nelonen Media Liven juhliin!

Hei sinä reipas etkä pelkää fyysistä työtä!

Nyt on elämäsi mahdollisuus päästä osaksi tiimiä, jonka kanssa voit kiertää festivaalialueita ympäri Suomea. Haemme kesän 2024 Nelonen Media Live -festivaaleille tapahtuma-alueiden rakennus- ja purkutöihin ammattitaitoisia, itseohjautuvia ja tiimityötä tekeviä työmaarakentajia ajalle 10.6.-31.7.2024.

View Jobs Ads »

Ravintolapäällikkö, Ravintola Makasiini, Hanko

Aurinkoista kesää ja Hankoa! Oletko miettinyt, miltä tämä yhdistelmä näyttäisi ravintolapäällikön silmissä? Hienoa, sillä sinulla olisi loistava tilaisuus lähteä Hankoon johtamaan ravintolatiimiä yhteistyökumppanimme Food Camp Finlandin ylläpitämään Ravintola Makasiiniin!

Ravintola Makasiini avasi ovensa vuonna 1999 vanhassa 1860-luvulla rakennetussa rannikkovarastossa. Ravintola Makasiini tarjoaa rennon, merellisen olohuoneen herkkusuille ja joutoelämästä nauttiville iloisia iltajuhlia unohtamatta. Ranskalais-skandinaavinen keittiö, terassi ja baari palvelevat vuodenaikojen mukaan.

View Jobs Ads »

Carte kokki Jyväskylän keskustaan

Rukan Salonki on tasokas perheomisteinen yritys, joka tarjoaa majoituspalvelua sekä matkailuelämyksiä niin yritys- kuin yksityisasiakkaille. Rukan Salongin tunnelmallisissa tiloissa järjestetään kokouksia sekä juhlia. Ruokailuja voi tilata niin mökille, kotaan kuin saunatiloihin.

View Jobs Ads »

Yhteystiedot

Lähetä meille viesti

Vieritä ylös