Fastfood Champion 2024

Fastfood Champion kilpailu on täällä taas!

FastFood Champion on kilpailu, jossa etsitään Suomen parasta Fastfood-osaajaa. Kilpailussa kisaajat valmistavat kolme annosta, yhden burgerin, yhden jälkiruuan ja yhden vapaavalintaisen fastfood-annoksen. Vähintään yhden annoksista tulee olla kasvisruoka.

Kilpailu on tarkoitettu Suomessa vakinaisesti asuville alalla työskenteleville henkilöille, alan opiskelijoille, kokeille ja keittiömestareille. Kilpailu antaa tilaisuuden edistää omaa ammattitaitoa ja uraa.

YHTEISTYÖSSÄ

FFC sponsors

AIKATAULU

Kilpailun hakuaika on 23.10.2023-30.11.2023.
Kilpailun järjestäjät valitsevat livekarsintaan yhdeksän osallistujaa lähetettyjen reseptien ja kuvien perusteella. Semifinaalissa kilpailee kuusi kilpailijaa ja finaaliin pääsee kolme kilpailijaa.

Kilpailu järjestetään FFCR tapahtumassa 24-25.1.2024 Tampereen Messukeskuksessa.
Voittaja kruunataan kisan tuomariston toimesta 25.1.2024.

HAE KILPAILUUN

Tutustu sääntöihin. Kilpailussa kisaajat valmistavat kolme annosta, yhden burgerin, yhden jälkiruuan ja yhden vapaavalintaisen fastfood-annoksen. Lähetä sähköpostilla vapaavalintaisen annoksen resepti ja kuva, sekä nimesi ja yhteystietosi. Kirjoita reseptisi niin tarkkaan ja selkeästi, että kuka tahansa voisi sen perusteella valmistaa annoksesi.

Lähetä reseptisi ja yhteystietosi sähköpostilla viimeistään 30.11.2023 osoitteeseen ffcr@easyfairs.com

Vieritä ylös